Met een beetje hulp van jou, kan zij zelfstandig blijven wonen. Kom werken bij Rinette Zorg.

Thuiszorgmedewerker bij Rinette Zorg is een mooi beroep. Het is heel afwisselend werk en je kunt echt iets betekenen voor je cliënten. De een is al geholpen met een beetje hulp in de huishouding en de ander heeft wat meer zorg nodig. Variërend van hulp met wassen en aankleden, tot meer specialistische medische zorg. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze dankzij onze thuiszorg zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Maar naast de essentiële zaken als dagelijkse hulp en medische zorg, vinden we bij Rinette Zorg persoonlijke aandacht voor de cliënt minstens zo belangrijk. Als thuiszorgmedewerker ben je soms een van de weinige sociale contacten die je cliënten nog hebben. En daarmee neem je een belangrijke plek in hun leven in.

We zijn een kleinschalige organisatie met evenveel aandacht voor onze medewerkers als zorg voor onze cliënten. En we zijn op zoek naar mensen die het verschil willen maken voor onze cliënten.

Bij Rinette Zorg is het mogelijk om een opleiding Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) te volgen. Een gecombineerd werk- en leertraject met intensieve begeleiding.

Sluiten

Wil je teruggebeld worden?

Gebruik onderstaand formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Terugbel formulier