Contactgegevens

Zorg van Rinette
Baltesakker 17
5627 TC Eindhoven

Tel: 085 – 066 70 06
E-mail: info@rinettezorg.nl

 

Veel gestelde vragen

Mijn moeder redt het niet meer met het huishouden. Hoe kunnen we hulp voor haar regelen?

Voor ondersteuning door Rinette in een van de 21 aangesloten gemeenten is een indicatie nodig. Deze is aan te vragen bij het loket voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in haar woonplaats. Zodra er een indicatie is, maakt onze teamcoördinator een afspraak om de zorg te bespreken.
Informatie over de WMO is te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Mijn partner komt thuis uit het ziekenhuis. Kunnen wij naast de huishoudelijke zorg van Rinette nu ook persoonlijke verzorging regelen?

Dat kan. Als bekend is vanaf wanneer de zorg nodig is, schakelen we direct de wijkverpleegkundige in. Zij zal samen met u het zorgarrangement bepalen.

Ik zie dat mijn volwassen zoon zich verwaarloost. De gemeente heeft een indicatie verstrekt voor Begeleiding. Hoe verder?

Zodra u ons belt of mailt, neemt onze zorgcoördinator voor Begeleiding binnen 24 uur contact met u op. Zij zal de problemen in kaart brengen en in overleg een zorgplan opstellen. Daarna kan de zorg direct worden opgepakt.

Welke eigen bijdrage ga ik betalen voor huishoudelijke ondersteuning door Rinette?

Deze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, inkomen en vermogen. Hoe hoog de eigen bijdrage is, kunt u berekenen op www.hetcak.nl.

Ik wil mij misschien aanmelden voor de Cliëntenraad. Waar vind ik meer informatie?

Als u zich bij ons meldt, zorgen wij ervoor dat de voorzitter van de CR contact opneemt. Kijk ook even op onze pagina “medezeggenschapsstructuren”.

Sluiten

Wil je teruggebeld worden?

Gebruik onderstaand formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Terugbel formulier